ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Festival Art i Gavarres a Llagostera
Dimecres, 06 Setembre 2023 13:58

Festival Art i Gavarres a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Llagostera, juntament amb Celrà, Girona, Cassà de la Selva i Palamós acollirà dues de les intervencions artístiques de la sisena edició del Festival Art i Gavarres.

Enguany aquesta mostra de Land Art es podrà visitar del 9 de setembre al 9 de novembre o fins que el pas del temps esborri les obres. A Llagostera les obres anirà a càrrec de les artistes Delphine Labedan i Elena Garcia i s’ubicaran a l’entorn de Can Llambí. La inauguració tindrà lloc diumenge 10 de setembre a partir de les 19 amb una visita guiada, un concert i un taller artístic de Land d’Art, a partir de 3 anys.

Amb aquesta nova mostra les Gavarres es tornaran a omplir d'art vinculant la natura i l’expressió artística. Seguint amb l'objectiu de sensibilitzar els visitants sobre la conservació d'aquest espai natural protegit, en aquesta nova edició del Festival s'ha proposat als artistes que reflexionin sobre la sequera que ens afecta i sobre les dificultats que té l'espècie humana per fer un ús racional dels recursos naturals.

Dilluns va tenir lloc a Girona la presentació on van assistir-hi l’alcalde Narcís Llinàs i el regidor de Cultura, Adrià Guinó.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.