ELPOLLTV

Diu28042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Desarticulada una banda criminal que operava a Llagostera i Platja d'Aro
Dissabte, 23 Setembre 2023 11:18

Desarticulada una banda criminal que operava a Llagostera i Platja d'Aro

Publicat per  ACN
Valorar aquest article
(4 Vots)
La Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Policia Local de Platja d'Aro, ha desarticulat una banda criminal dedicada al tràfic de drogues i que operava entre la localitat costanera i Llagostera. L'operació es va dur a terme el passat 30 d'agost i es van detenir sis persones en diferents entrades i registres a Platja d'Aro i Llagostera. Arran d'una investigació, els agents de la Guàrdia Civil tenien sospites de l'existència d'aquesta banda i van demanar permís al jutjat per poder fer l'operatiu, que es va saldar amb la detenció de sis persones, a més de la intervenció de 13,2 quilos de cocaïna, 274 grams d'haixix i 18.670 euros en efectiu.

A més, en l'escorcoll els agents també van trobar material com balances per pesar la droga. Davant de les sospites, els agents van arrestar cinc persones de nacionalitat marroquina i una altra de nacionalitat colombiana, que van passar a disposició del jutge de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols. Després d'haver declarat, cinc dels arrestats van acabar entrant a presó preventiva, mentre que l'altre va quedar en llibertat.

Es tracta d'una operació que segueix oberta i, per això, no es descarta que es puguin produir més detencions els propers dies.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.