ELPOLLTV

Diu28042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Arriba la XXIVa Caminada Memorial Isabel Vila
Dilluns, 25 Setembre 2023 12:56

Arriba la XXIVa Caminada Memorial Isabel Vila

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Aquest diumenge tindrà lloc la XXIVa Caminada Memorial Siabel Vila. Un any més es recorda l'efemèride protagonitzada per la Isabel Vila i un grup de gent de Llagostera i Cassà que van travessar les Gavarres per anar a socórrer els ferits de "El foc de La Bisbal", una revolta contra el governador militar de Girona en defensa de la República, el 6 d'octubre de 1869.

Es faran tres sortides. Des de Llagostera, a les 7:30h des de Plaça Catalunya. Des de La Bisbal d'Empordà, a les 8:00h des de la Palanca del Daró, a Cruïlles. I des de Calonge, a les 8:00h a l'aparcament del Parc de l'Àvia Jovita per compartir vehicles fins a les cavalleries del Campament. A les 11h, arribada de les tres columnes entre el Puig d'Aiguabona i el de la Gavarra. 

Les tres columnes es concentraran en el punt de trobada i es farà un breu acte d'homenatge a Isabel Vila amb la cantada de la cançó composta per Antoni Mas "Isabel cinc hores". També es farà un recordatori a Josep Saguer, un dels promotors de la caminada que recentment ha traspassat. 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.