ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Comencen les obres de millora de les oficines de l’Àrea de la Medi Ambient
Divendres, 29 Setembre 2023 10:32

Comencen les obres de millora de les oficines de l’Àrea de la Medi Ambient

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

L’Ajuntament de Llagostera ha iniciat les obres de millora i ampliació de l’edifici destinat a les oficines de l’àrea de Medi ambient que se situa a la deixalleria municipal. Aquestes obres, que s’executaran en un termini de 5 mesos, tenen un pressupost de 139.442,71 € més IVA.

Aquesta obra preveu la construcció d’un nou cos d’oficines de 60 m2 i que estarà connectat amb l’actual edifici a través d’un porxo tancat que farà les funcions de vestíbul. “La reforma que s’ha iniciat avui és necessària pels treballadors i pel municipi, ja que es disposarà d’un espai adaptat a les necessitats de treball i volum de feina”. Quan finalitzi l’obra, les noves oficines de medi ambient tindran quatre espais de treball, una sala de reunions i un bany propi.

Aquesta reforma millorarà les actuals oficines destinades al personal de Medi Ambient del municipi, on actualment hi treballen entre 3 i 4 tècnics i ho fan en una superfície útil de 20 m2, compartint espais amb la resta de treballadors de la deixalleria.

Aposta per les energies renovables

A banda de la millora de les instal·lacions, l’Ajuntament ha previst la instal·lació solar fotovoltaica d’autoconsum per a les noves oficines de Medi Ambient. Una aposta per tenir una energia neta i ecològica i, alhora, reduir costos. En aquest sentit, l’alcalde del municipi ha destacat l’aposta de Llagostera per anar transformant els espais municipals en espais més sostenibles i destaca que l’energia fotovoltaica és una de les prioritats en aquest sentit.

La Biblioteca del municipi va ser un dels primers espais municipal on es va ubicar una instal·lació fotovoltaica d’autoconsum, concretament el 2019 s’hi van instal·lar 44 plaques solars que proporcionen energia elèctrica a una part de l’equipament municipal. L’any 2022, es van instal·lar a les dues llars d’infants municipals de Llagostera plaques fotovoltaiques d’autoconsum per subministrar energia a les seves instal·lacions.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.