ELPOLLTV

Dij02052024

Back Estàs aquí:Inici Notices La Policia Local de Llagostera evita una ocupació delictiva
Dilluns, 13 Novembre 2023 11:03

La Policia Local de Llagostera evita una ocupació delictiva

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(6 Vots)
La Policia Local de Llagostera ha evitat una nova ocupació delinqüencial al nucli urbà del municipi. Els fets van passar la nit del passat dijous, 9 de novembre, quan la Policia Local va ser alertada que dues persones estaven intentant accedir en un habitatge tancat situat a l’Avinguda Gironès.

Fins al lloc dels fets va desplaçar-s’hi una patrulla policial que va procedir a identificar els presumptes autors, un home i una dona, a qui els consta antecedents penals, comprovant que presumptament estaven cometent un delicte d'ocupació.

L’home va mostrar una actitud agressiva envers els agents i la patrulla actuant va demanar reforços a la policia local de la població veïna de Caldes de Malavella amb qui existeix un acord de col·laboració policial.

Després d’estar increpant als agents l’home va decidir marxar i la Policia Local va quedar-se custodiant la porta de l'immoble per tal d'evitar l’ocupació i possibles enfrontaments amb els veïns de la zona.

L’endemà, a primera hora del matí, la brigada municipal va procedir a tapiar la porta d’entrada a l’habitatge i l’Ajuntament ha requerit a la propietat perquè prengui mesures per evitar futures ocupacions.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.