ELPOLLTV

Dij02052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Èxit de participació a la segona edició del Vermut KM0 d’ERC Llagostera
Dilluns, 20 Novembre 2023 21:17

Èxit de participació a la segona edició del Vermut KM0 d’ERC Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
La plaça Catalunya es va omplir aquest diumenge durant la celebració de la segona edició del Vermut Km0. Amb un dia gairebé de primavera, tot i trobar-nos a mitjans de novembre, els llagosterencs van gaudir d’una jornada de música, tapes i pintacares pels més menuts.

Els protagonistes del dia van ser els productes de proximitat i de comerç local que conformaven la varietat de tapes que podien tastar els assistents. Dins del ventall d’opcions hi trobàvem escalivada, botifarra pinyonera, bacallà i una selecció de formatges de Cal Borni.

Aquesta iniciativa, impulsada pel grup municipal d’Esquerra Llagostera, busca reforçar els vincles entre els veïns i els comerços locals, pilars essencials de l’economia i la vida comunitària del poble.

El portaveu del grup municipal, l’Eduard Diaz, vol agrair a tothom l’assistència: “Estem molt orgullosos que iniciatives com aquestes siguin un èxit i es consolidin. Per nosaltres reforçar el comerç local i els circuits curts de distribució és una necessitat per al futur del nostre poble”.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.