ELPOLLTV

Diu28042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera celebrarà per primera vegada, l’Enforma’t, festival d’aprenentatges
Dijous, 29 Febrer 2024 13:21

Llagostera celebrarà per primera vegada, l’Enforma’t, festival d’aprenentatges

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Llagostera celebrarà per primera vegada el festival d’aprenentatges, Enforma’t, el pròxim 14 d’abril.  Aquesta iniciativa, promoguda pel servei d’Educació de l’Ajuntament, neix en el marc d’Educació 360, que aposta per l’educació a temps complet. El festival té per objectiu consolidar la xarxa d’agents educatius, donar a conèixer les activitats i propostes educatives que ofereixen les entitats, les empreses privades i el mateix Ajuntament –tant per a infants, com per a joves i adults– i identificar les competències transversals que es treballen amb cadascuna d’aquestes situacions d’aprenentatge, les quals són bàsiques per al desenvolupament integral de qualsevol persona.


El festival pretén proporcionar a famílies, infants, joves i adults la informació sobre les actuals propostes de la xarxa d’agents educatius de Llagostera per tal que puguin provar-les i descobrir les que més els interessin. Al mateix temps servirà per tenir un bon mapa de l’oferta actual, per recollir noves idees i detectar mancances.


Segons la regidora d’Educació Irene Miquel, “L’Enforma’t té per objectiu conèixer i identificar les competències que es treballen actualment al municipi, i que des de l’Ajuntament es pugui detectar si n’hi ha que no s’estan oferint, i alhora recollir interessos de les famílies per treballar conjuntament amb entitats i empreses per oferir-les en un futur”. A més, Miquel ha destacat que des del consistori són conscients de les desigualtats que es produeixen fora de l’àmbit escolar i que, per aquest motiu, es treballa per aconseguir la màxima equitat entre els infants.


A hores d’ara hi ha més d’una trentena d’empreses, entitats i serveis municipals inscrits en el festival, que donaran a conèixer les seves propostes per a fomentar l’aprenentatge i dotar de competències la població de Llagostera. 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.