ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Ensurt per el despreniment d'un tros de sostre en un habitatge del carrer Sant Pere de Llagostera
Dissabte, 09 Març 2024 12:16

Ensurt per el despreniment d'un tros de sostre en un habitatge del carrer Sant Pere de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)
Un total de 10 persones han passat la nit al gimnàs del Pavelló Municipal després del despreniment d'un tros de sostre en un pis situat al número 12 del carrer Sant Pere de Llagostera.

Els fets han succeït passades les 12 de la nit. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat una patrulla de la Policia Local, 3 dotacions dels Bombers i una ambulància del SEM, tot i que no hi ha hagut ferits.

Com a mesura preventiva s’ha desallotjat la trentena de veïns que en aquell moment es trobaven en l’immoble, un edifici antic de 3 plantes.

Tots ells han pogut tornar a casa seva menys els 11 veïns de l’habitatge afectat, 10 d’ells han passat la nit al Pavelló Municipal i un a casa d’un familiar.

Aquest matí els serveis tècnics municipals han fet una primera inspecció a l’habitatge afectat. Per precaució, s'ha apuntalat la zona afectada. Es preveu que les 10 persones que han passat la nit al pavelló municipal podran tornar a casa avui mateix.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.