ELPOLLTV

Diu28042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La fi de l’ADSL ha arribat
Divendres, 15 Març 2024 06:08

La fi de l’ADSL ha arribat

Publicat per  Informàtica Llagostera
Valorar aquest article
(4 Vots)

Entre aquest any i el 2026 l'ADSL s'apaga per sempre. Així ho ha comunicat Telefònica als clients que encara utilitzen aquesta connexió.

L'ADSL quedarà obsoleta amb totes les operadores?

Sí. La xarxa de coure, que es per on va l’ADSL, passarà a la història ben aviat, ja sigui per la gran despesa en el manteniment de la infraestructura, la velocitat de navegació limitada o les incidències derivades dels robatoris del cable. La majoria d’operadores ja no tenen aquest producte, amb l’aparició de la Fibra Òptica, Telefònica era de les poques que la mantenia i a dia d’avui, on no arriba la el desplegament de la fibra, la companyia ofereix l’opció de connexió per ràdio / 4G o la pèrdua de la numeració fixa en cas de no acceptar aquesta alternativa.

Tots els clients que a dia d’avui tingueu ADSL i no heu rebut cap comunicació per part de la vostra operadora, contacteu amb Informàtica Llagostera. Us ajudarem avaluant el vostre cas i de ben segur trobarem una solució. Visiteu-nos presencial a la botiga del Carrer d'Àngel Guimerà, 28, o bé trucant al 972 83 07 70 per trobar la millor opció al vostre cas.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.