ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Tot a punt pel primer cros escolar de Llagostera
Dimarts, 19 Març 2024 07:52

Tot a punt pel primer cros escolar de Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Avui tindrà lloc el primer primer cros escolar de Llagostera, una iniciativa de l’àrea d’Esports i el servei d’Educació de l’Ajuntament juntament amb les escoles del municipi. Es tracta d’un cros escolar, que tindrà lloc al parc Miquel Noguer Auladell. Hi participaran els infants de primària (de 1r a 6è), els quals correran diverses distàncies, segons l’edat, distribuïdes en franges horàries al llarg del dia.

Cada infant correrà amb un dorsal que haurà personalitzat amb un dibuix i el número que se li hagi assignat. La difusió de l’esdeveniment s'ha fet amb dos cartells creats pels infants de cadascuna de les escoles de Llagostera.

Per altra banda, els alumnes del PFI-PTT d’Auxiliar de vivers i jardins col·laboraran en la gestió del cros al llarg de tota la jornada. Per a ells la participació en aquesta acció esdevindrà la culminació del projecte de xarxes PFI valors en l'esport.

El cros escolar està emmarcat en el Pla estratègic Educació 360 de Llagostera, pretén fomentar la pràctica de l’esport i els hàbits saludables i continuar connectant els diversos agents educatius de Llagostera.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.