ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Dues novel·les llagosterenques per Sant Jordi
Dijous, 04 abril 2024 09:51

Dues novel·les llagosterenques per Sant Jordi

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)
Sota els segells de les editorials Cal·lígraf i Trípode respectivament, aquest mes d’abril han arribat al mercat dues novel·les d’autors llagosterencs: Crims a Reremur, d’Enric Ramionet, i Ocells de neu, de Josep Maria Codina.

Crims a Reremur, que es presentarà el dimecres 10 d’abril a la Biblioteca Julià Cutiller, és “una ficció sobre la memòria històrica a ritme de novel·la negra” on apareixen personatges i establiments perfectament identificables amb personatges i establiments llagosterencs. La novel·la Ocells de neu, la presentació de la qual serà el dijous 2 de maig (també a la Biblioteca Julià Cutiller), és “el retrat del cacau mental d’una generació”: una història d’amors i de dols que recorre la geografia catalana i la ciutat de Lisboa amb una veu narrativa molt particular.

Les dues novel·les es poden trobar a totes les llibreries i es presentaran a diversos municipis del país. Durant la tarda de la diada de Sant Jordi, els autors compartiran una parada a la plaça Catalunya de Llagostera per signar-ne exemplars.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.