ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Un home deixa anar quatre gossos a dins d'una colonia de gats i provoca la mort d'una gateta que es recuperava d'una operació
Dijous, 04 abril 2024 11:27

Un home deixa anar quatre gossos a dins d'una colonia de gats i provoca la mort d'una gateta que es recuperava d'una operació

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(8 Vots)

La Policia Local de Llagostera intenta identificar un home que la nit de diumenge a dilluns va provocar la mort d’una gata deixant anar uns gossos a dins del lloc on es recuperava d’una operació d’esterilització.

L’home, tapat amb un buf i una gorra, va quedar enregistrat per les càmeres de seguretat d’una finca privada on va entrar-hi deixant anar 4 gossos que estaven lligats. Seguidament el presumpte autor s’hauria dirigit fins una colònia de gats i hauria entrat a dins amb els gossos. A l’interior hi havia la Perla, una gateta de només 7 mesos, que es recuperava d’una operació d’esterilització. El desenllaç d’aquesta macabre història ha acabat amb la mort de la Perla, tal i com ha denunciat al seu perfil dInstagram l’Associació Gats 108.

Els fets han estat posats en coneixement de l’Ajuntament. La Policia local està analitzant les imatges captades per tal de poder identificar l’autor d’aquesta atrocitat. El Codi Penal preveu penes de 12 a 24 mesos de presó per la mort d’un animal domèstic.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.