ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La migració del telèfon fix al mòbil
Divendres, 12 abril 2024 22:07

La migració del telèfon fix al mòbil

Publicat per  Informàtica Llagostera
Valorar aquest article
(4 Vots)

Un dels principals temors associats amb la migració del telèfon fix al mòbil és la possibilitat de perdre el número telefònic que s'ha utilitzat durant anys. Aquesta preocupació és encara més rellevant avui en dia, especialment amb la baixa progressiva del servei d'ADSL.

Però gràcies als avanços tecnològics com la portabilitat del número, aquesta preocupació ja no és un obstacle. A Informàtica Llagostera, facilitar la transició dels nostres clients és una prioritat. Amb el servei de portabilitat del número, assegurem que els clients puguin conservar el seu número de telèfon fix mentre es migren cap a un dispositiu mòbil, garantint una transició sense interrupcions ni pèrdua de contacte amb clients, familiars o amics.

Perquè fer la portabilitat quan abans millor

És important destacar la importància de dur a terme la portabilitat del número el més aviat possible en el procés de migració. Fer la portabilitat de manera immediata us permetrà continuar connectats sense cap interrupció en el servei. A més, a Informàtica Llagostera, estem aquí per guiar els nostres clients en cada pas del procés de migració, assegurant-nos que tot es realitzi sense contratemps.

Tarifes econòmiques per a tothom

Entenent les necessitats variades dels nostres clients, a Informàtica Llagostera oferim dues tarifes econòmiques adaptades a diferents usuaris. Ja sigui que es tracti d'un ús personal o professional, disposem d'opcions que s'ajusten a les necessitats de cada client. Podreu escollir entre l’opció de portar el fix com un mòbil o bé tenir-lo a casa connectat amb el mateix aparell.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.