ELPOLLTV

Dim30042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Èxit de la primera edició del Festival d’Aprenentatges, Enforma’t
Diumenge, 14 abril 2024 16:06

Èxit de la primera edició del Festival d’Aprenentatges, Enforma’t

Publicat per 
Valorar aquest article
(7 Vots)
Llagostera ha celebrat aquest diumenge la primera edició del Festival d’aprenentatges, Enforma’t. Es tracta d’una iniciativa, promoguda pel servei d’Educació de l’Ajuntament, que neix en el marc del projecte Educació 360, que aposta per l’educació a temps complet. El festival té per objectiu consolidar la xarxa d’agents educatius, donar a conèixer les activitats i propostes educatives que ofereixen les entitats, les empreses privades i el mateix Ajuntament –tant per a infants, com per a joves i adults– i identificar les competències transversals que es treballen amb cadascuna d’aquestes situacions d’aprenentatge, les quals són bàsiques per al desenvolupament integral de qualsevol persona.

 


“El festival pretén proporcionar a famílies, infants, joves i adults la informació sobre les actuals propostes de la xarxa d’agents educatius de Llagostera per tal que puguin provar-les i descobrir les que més els interessin”, tal i com ha explicat la regidor d’Educació de l’Ajuntament de Llagostera, Irene Miquel.

En aquest sentit el Festival Enforma’t té per objectiu conèixer i identificar les competències que es treballen actualment al municipi, i que des de l’Ajuntament es pugui detectar si n’hi ha que no s’estan oferint, i alhora recollir interessos de les famílies per treballar conjuntament amb entitats i empreses per oferir-les en un futur.

La primera edició del Festival ha estat un èxit, tant pel nombre d’entitats i empreses participants com pel l’afluència de públic. El Festival ha tingut lloc de 10 a 14h al Parc de l’U de l’Octubre i voltants de la zona esportiva del municipi.

Després de la bona acollida ja s’ha començat a treballar en l’edició de l’any vinent.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.