ELPOLLTV

Diu12052024

Back Estàs aquí:Inici Notices L'Espurnes presenta una programació off amb concerts, xerrades i activitats
Dissabte, 27 abril 2024 11:36

L'Espurnes presenta una programació off amb concerts, xerrades i activitats

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(5 Vots)
L'Espurnes presenta una programació off amb concerts, xerrades i activitats Foto: La Tornada
El Festival Espurnes de Llagostera presenta per primera vegada una programació OFF que comptarà amb xerrades, concerts i activitats amb l’objectiu d’estendre el festival més enllà del Parc de l’Estació. D’aquesta manera, el projecte vol generar un impacte positiu a Llagostera i programar accions que serveixin per convertir el municipi en un punt de referència cultural.

Així doncs, des del dimarts 30 d’abril i fins el diumenge 12 de maig, Llagostera s’omplirà d’actes relacionats amb la música i demostrarà una vinculació de tot el teixit social i cultural amb el festival. L’OFF Espurnes arrencarà amb una xerrada a càrrec de Niu Mgmt sobre facilitació de grups en un projecte musical i tractarà temes com les dinàmiques internes que es generen dins un grup de persones i els conflictes i emocions s’hi troben, una problemàtica cada vegada més en augment.

Una setmana després, el dimarts 7 de maig, el Centre Cultural de Can Roig tornarà ser escenari d’una nova taula rodona, que tractarà sobre sostenibilitat i crisi climàtica. L’acte estarà moderat per Olga Ramon, tècnica de gestió del Pla de Sostenibilitat de l’Institut Català de les Empreses Culturals i comptarà amb Pere Albert, desenvolupador d’estratègies de sostenibilitat al Festival Cruïlla; Giada Calvano, experta en sostenibilitat i festivals i el músic Sergi Carbonell, que tancarà l’acte amb una actuació final. La xerrada s’engloba dins una aposta global de sostenibilitat del festival, que aquest any sonoritzarà tots els concerts del Parc de l’Estació amb energia solar.

L’OFF Espurnes també sortirà al carrer amb un programa especial de Llagostera Ràdio el dissabte 4 de maig a la plaça Catalunya, que inclourà entrevistes i actuacions; i amb una Vesprada Electrònica a càrrec del DJ Xirgo, vinculat a l’espai jove Ca la Viudi, que es celebrarà el dijous 9 de maig. El mateix dia del festival, el dissabte 11 de maig, el matí arrencarà amb una cantata de l’Escola de Música de Llagostera al Teatre del Casino.

Un dels plats forts de l’OFF Espurnes serà una programació de vuit concerts a diferents bars de Llagostera, que arrencarà el dissabte 4 de maig i s’allargarà fins el diumenge 12. La programació als bars, que es va anunciar en el mateix moment que el festival, comptarà amb artistes de caràcter emergent i apostes locals i té com a objectiu donar veu a propostes de gran valor artístic fora del primer nivell mediàtic com són Benisfrí, Olga Zoet, Roger Torné, Laia Llach, Roigé, Mireia Vilalta, Secondbest i Fonso Castillo.

El colofó de tota aquesta programació serà l’activitat central del festival, que es celebrarà el dissabte 11 de maig al Parc de l’Estació i comptarà amb un cartell de luxe amb Travis Birds i Pedro Pastor, que tots dos faran a l’Espurnes un dels pocs concerts de l’any a Catalunya; Sergi Carbonell, que torna a Llagostera per presentar-hi el seu nou EP; Sandra Monfort, que hi presentarà un directe que balla entre l’electrònica i la música tradicional; Àlex Pérez, en el concert de presentació del seu nou disc i nova gira; Agnès Algueró, resident a Llagostera que està coent nou treball, i un micro obert de Rodautors. En total, 8 hores de música ininterrompuda i amb entrada gratuïta.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.