ELPOLLTV

Dis27072024

Back Estàs aquí:Inici Notices La Vanesa, la llagosterenca subcampiona d’Espanya d’Halterofília
Dilluns, 20 Maig 2024 11:54

La Vanesa, la llagosterenca subcampiona d’Espanya d’Halterofília

Publicat per 
Valorar aquest article
(6 Vots)

La Vanesa, una mare llagosterenca de quaranta-cinc anys, assoleix el títol de subcampiona d'Espanya w45 en la disciplina d'Halterofília 

Halterofília és la disciplina que practica la Vanesa des de fa tres anys, la llagosterenca que enguany ha estat guardonada com a subcampiona w45 d'Espanya. L'halterofília és un esport que consisteix en l'aixecament del màxim pes possible en una barra en què en els extrems es fixen dos discs amb diferents pesos, que són els que determinen el pes final que s'aixeca.


La Vanesa, una dona lluitadora, disciplinada, amb els objectius clars, el que busca és poder transmetre els valors de l'esport als seus fills.


Tot i que fa tres anys que practica l'Halterofília, en fa dos que es presenta a competicions. L'any 2023 va aconseguir la cinquena posició a la Copa d'Espanya a Gijón, mentre que aquest 2024 ha aconseguit la segona posició d'Espanya en la categoria woman45 a Mutxamel Alacant. Campionats nacionals que combina amb les Jornades de Lliga Catalana.


La llagosterenca va iniciar la seva trajectòria amb classes de CrossFit i va ser allà on va començar a centrar-se més en els moviments olímpics, en aquest cas l'halterofília, de la mà de Santi Martínez, un professor olímpic. Ella practicava aquest esport al Club Halterofília Girona, però per motius laborals, el 2023, va haver de canviar de club al Club Halterofília Blanes.


Tot i que la Vanesa està molt orgullosa d'on ha arribat, no en té suficient i ara el que es proposa és ser campiona d'Espanya woman45 2025. Valora molt poder mostrar als seus fills la constància i que has de perseguir tot allò que somiïs tot i les circumstàncies o impediments que et puguis trobar pel camí. De la mateixa manera que els fracassos també formen part de l'entrenament i ensenyament, i que has d'aprendre a continuar endavant.

 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.