ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Meteorologia

Meteorologia

Divendres, 01 Juny 2018 18:33

Continuem amb la típica variabilitat primaveral

Publicat per
Ens anem apropant a l’estiu i la calor comença a notar-se, sembla que ens espera un estiu càlid, de moment acabem el mes de maig amb valors mitjans de temperatura molt alts, tot i que hem tingut uns dies temperatures irregulars, que s’han enfilat fins als 25 graus de màxima.

Divendres, 25 Maig 2018 18:27

Cap de setmana amb temps variable

Publicat per
Aquest cap de setmana el cel continuarà com dies enrere, amb una capa de núvols prims ben arrapats sobre nostre especialment el divendres, dissabte faria més Sol, però els núvols més densos es quedarien atrapats cap a la costa, i el diumenge els núvols creixeran amb més força.

Dissabte, 19 Maig 2018 08:30

Possibles ruixats de tardes

Publicat per
Aquest cap de setmana continuarem amb una meteorologia típica de primavera, que dies enrere ens ha regalat algunes pluges i tempestes i també moltes estones de Sol, estem tenint un temps molt variable. De fet, pràcticament cada dia tenim la mateixa dinàmica, matins assolellats amb alguns núvols i durant la tarda aquests núvols guanyen força i s’animen fis i tot a deixar-nos algunes precipitacions.

Divendres, 11 Maig 2018 20:36

Cap de setmana amb temps molt variable

Publicat per
Aquest cap de setmana la primavera de manual de meteorologia que estem tenim continuarà sense treva i tindrem un panorama celeste ben canviant, amb estones de cel clar, sobretot el divendres, però ja amb més núvols el dissabte i el diumenge.

Dissabte, 05 Maig 2018 07:15

Temps molt variable amb inestabilitat

Publicat per
Aquests darrers dies les temperatures s’han normalitzat i ja no hem tingut valors tant alts com dies enrere. Les màximes no han superat els 20-21 graus i fins i tot el dilluns i dimarts les màximes han estat fredes amb uns 16-17 graus. I les mínimes s’han tornat boges i hem tingut mínimes de 8 graus, però també de -1, deixant els cotxes ben gebrats en zones d’interior.

Dissabte, 28 abril 2018 07:48

Canvi de temps amb baixada de les temperatures

Publicat per
Novament les temperatures màximes d’aquests dies s’han enfilat de valent i han fregat una altra vegada els 27 graus en alguns moments al migdia, compte que en aquesta època el Sol escalfa tant com a l’agost, així que amb el cels clars d’aquests dies ja hem tingut un tastet de l’estiu. Les mínimes també han estat molt suaus i s’han quedat entre els 5 i els 10 graus, han anat pujant de mica en mica però de forma decidida en una setmana sense precipitacions i domini de les altes pressions.

Divendres, 20 abril 2018 18:13

Fantàstic cap de setmana de primavera

Publicat per
Una setmana més ens anem endinsant en la primavera amb pas ferm i decidit i, certament, aquests dies tranquils i molt lluminosos i càlids, són per a gaudir a l’aire lliure de l’esclat de color i vida dels boscos.

Divendres, 13 abril 2018 15:55

Cap de setmana 100% primaveral

Publicat per
De moment aquesta primavera s’està comportant de manual, amb temperatures que van oscil·lant entre la suavitat i la fresca, encara estem molt a prop de l’hivern, i amb pluges abundants que són un regal del cel.

Dissabte, 07 abril 2018 08:52

Cap de setmana amb temps inestable

Publicat per
Ens anem endinsant en la primavera però encara es nota la proximitat de l’hivern, sobretot als matins, quan estem tenint encara temperatures molt baixes, amb algunes glaçades, que estan provocant un contrast tèrmic molt important, doncs les màximes sí que s’enfilen força superant els 20 graus, en alguns casos hem tingut 25 graus de diferència entre la màxima i la mínima!

Divendres, 30 Març 2018 19:05

Cap de setmana llarg amb temps variable

Publicat per
Per fi la primavera, que va començar fa pocs dies amb més fred de l’habitual, sembla que de mica en mica va fent feina i aquesta setmana santa ja hem tingut un temps més suau i estable, que es mantindrà durant el cap de setmana, però amb matisos.