ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Meteorologia

Meteorologia

Dissabte, 16 Setembre 2017 07:49

Canvi de temps i baixada de la temperatura

Publicat per

Encarem un nou cap de setmana amb un bon canvi de temps. La davallada de temperatures ja es va notar durant la tarda de dijous, passant dels 29 als 18 graus de màxima, i les mínimes també han anat baixant dels 20 als 13 graus. La invasió d’aire fred en alçada ha refrescat notablement l’ambient avançant un setmana la tardor. Dissabte i diumenge continuarem amb la inestabilitat amb celatges amb força núvols i alguna clariana.

Divendres, 08 Setembre 2017 18:56

Temps inestable pel cap de setmana

Publicat per

La primera setmana de setembre ja ens està deixant un primer tastet de la tardor, tardor que encara haurà d’esperar uns dies a arribar però que ja sembla haver arribat per alguns moments aquests dies, quan la pluja per fi ha fet acte de presència amb un bon episodi de precipitació entre el dimecres i el dijous de matinada, pluja que ens ha deixat entre 15 i 45 litres per metre quadrat segons l’indret.

Dissabte, 29 Juliol 2017 09:59

Cap de setmana amb intervals de núvols prims

Publicat per

Continua l’estiu amb temperatures una mica més suaus aquesta setmana, tant les màximes com les mínimes.

Divendres, 21 Juliol 2017 15:37

Temperatures una mica més suaus a l'espera de pluja

Publicat per

Ja tenim l’estiu amb la plena canícula i les temperatures no són tan altes com dies enrere, però sí que fa calor i tenim la xafogor molt elevada en alguns moments, i l’ambient enterbolit per diversos intervals de núvols que no es decideixen a ploure amb ganes.

Ens anem endinsant en l’estiu i la calor comença a notar-se sobretot als nostres boscos, que comencen a acusar uns mesos de maig i de juny molt secs, precaució al bosc!

Divendres, 30 Juny 2017 12:07

Tempestes de tardes

Publicat per

Acabem el mes de juny amb la sensació que ja hem tingut prou estiu, doncs l’onada de calor que hem tingut durant aquestes darreres setmanes ha estat molt important, deixant-nos un ambient molt càlid i boscos ressecs que clamen al cel una mica de pluja.

Quan ja portem ben bé un mes de temperatures molt altes més pròpies de l’estiu que de la primavera finalment Ha arribat l’estiu astronòmic i sembla que la canícula no afluixarà de moment, de fet és ara que hauria de començar, i de moment ja hem tingut un estiu més llarg de l’habitual, veurem com acaba!

Dissabte, 10 Juny 2017 07:48

Cap de setmana esplèndid

Publicat per

Quan encara queden uns quants dies per a l’entrada astronòmica de l’estiu, l’estiu meteorològic ja està aquí i ens presenta potser les seves intencions amb la calor que arribarà els propers dies.

Divendres, 02 Juny 2017 15:19

Cap de setmana amb algunes pluges

Publicat per

Déu n’hi do quina primavera tan càlida que estem tenint. Hem deixat ja enrere el mes de maig, que ha estat un mes força sec de pluja i amb temperatures més altes que l’habitual per l’època.

Dissabte, 27 Maig 2017 11:49

Cap de setmana amb temperatures d'estiu

Publicat per

Si la setmana passada comentàvem que teníem temperatures elevades, aquesta setmana hem tingut valors de finals de juny, amb una enorme invasió d’aire càlid que ens ha avançat l’estiu.