ELPOLLTV

Dij28032024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 46

Back Estàs aquí:Inici Notices

Oriol Alsina torna a la Unió Esportiva Llagostera després d’un comiat molt emotiu fa només una setmana. Alsina, que va compaginar la feina al Girona i al Llagostera des de novembre del 2013, va decidir dedicar-se exclusivament al Futbol Club Girona i així ho va anunciar en una roda de premsa el passat dimecres 25 de juny. 

El passat dissabte 28 de juny Llagostera va viure la primera vetllada de Kig Boxing, boxa i K1 al Pavelló Municipal organitzat pel gimnàs llagosterenc TNT Gym i Thunder’s Team. Al centre de la pista del pavelló es va instal·lar un quadrilàter on van lluitar diversos esportistes. 

Dimarts, 01 Juliol 2014 08:44

Jornada de carboneig

Els impulsors del projecte Carbó d’Ardenya i les Gavarres, juntament amb el Centre d’Interpretació de Can Caciques i l’Arxiu Municipal de Llagostera van organitzar aquest diumenge 29 de juny una jornada referent al Carbó d’Ardenya i Gavarres. 

Dilluns, 30 Juny 2014 18:26

Festival Emergent a Llagostera

Llagostera va encetar el passat divendres 27 de juny la desena edició del Festival d’Arts Escèniques Emergent, una proposta d’arts escèniques de caire alternatiu, dinàmica i jove que es desenvoluparà a l’aire lliure en diverses poblacions del Gironès. 

El conseller de territori i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, ha inaugurat aquest dissabte a la tarda el Centre d’Interpretació de Can Caciques. Així mateix, aprofitant la visita a Llagostera, el conseller i l’alcalde del municipi, Fermí Santamaria han signat el conveni pel qual la Generalitat traspassa a l’Ajuntament el tram de la C-65 pel seu pas dins de la població. 

Dimarts, 20 Maig 2014 10:22

Restes portant?... No gràcies!

3a Jornada d'a+a+ d'intercanvi en Innovació Matemàtica celebrada a l'escola Lacustària amb la presència del director Territorial d'ensenyament a Girona, Albert Bayot i el coordinador del grup a+a+, Josep Callís.

 

Aquest diumenge 6 d'abril s'ha celebrat a les instal·lacions de Cavall de Mar una prova TREC puntuable pel Campionat de TREC de Catalunya, en les categories de benjamins, alevins i infantils. 

El bon temps i la gran participació van marcar la jornada. 

 

A finals del mes de gener, l'Ajuntament de Llagostera va celebrar el Ple Infantil amb la presència d'alumnes de les escoles de primària de la població. Dos mesos després ha estat el torn del Ple Juvenil que ha comptat amb la col·laboració dels alumnes de 3r d'ESO de l'Institut. Els alumnes van fer demandes a l'equip de govern però també van plantejar algunes solucions. 

L’Ajuntament de Llagostera ha organitzat aquest dissabte 1 de març la presentació del llibre i la inauguració de l’exposició sobre el fotògraf llagosterenc Ricard Solà.

L'exposició es podrà visitar al Local Social de La Caixa els dissabtes, diumenges i festius des de l’1 de març al 27 d’abril. 

A partir d’aquest mes de febrer la zona blava de Llagostera ha passat a ser gestionada per una altra empresa. En aquest espai de l’Alcalde al dia, Fermí Santamaria ens explica els motius pels quals s’ha canviat d’empresa.