ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Un centenar de persones visiten les instal·lacions del Mas Roig II
Dijous, 10 Juliol 2014 08:17

Un centenar de persones visiten les instal·lacions del Mas Roig II

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(5 Vots)
Un centenar de persones visiten les instal·lacions del Mas Roig II Marc Bayé / AAG

Un centenar de persones han visitat aquest darrer cap de setmana les instal·lacions del Centre d´Interpretació de la Sostenibilitat del Mas Roig de Llagostera interessades en les activitats de caire científiques, tecnològiques, mediambientals i astronòmiques. Entre els visitants hi havia representants de la Societat Catalana d’Educació Ambiental que van tenir l'oportunitat de passejar pel paratge i veure la segona edició del Museu dels Residus, dedicada a la neteja dels boscos i dels espais naturals. La visita va acabar amb un dinar de germanor a l’àrea de pícnic i una visita al telescopi instal·lat a la cúpula de l'Observatori Astronòmic del Mas Roig II.
Seguidament va ser el torn de la visita dels membres de l’Agrupació Astronòmica de Girona (AAG) que va comptar amb diverses activitats lúdiques pels més petits, entre elles un concurs de “coets d’aigua” a càrrec del professor Jordi Arnella.
La visita va acabar amb la ja tradicional “astrobarbacoa”, un sopar a l’aire lliure, amenitzat amb música que va finalitzar a mitjanit amb observacions astronòmiques amb diferents telescopis. Rafael Balaguer, president de l’AAG, va reunir un grup important de participants a l’aula polivalent del Mas Roig II per explicar en primícia les darreres troballes d’objectes de l’espai a Llagostera, que properament es faran públiques.
Les explicacions i les visites guiades varen anar a càrrec del Dr. Francesc Sureda responsable del Centre d’Interpretació de la Sostenibilitat del Mas Roig de Llagostera.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.