ELPOLLTV

Div03052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Xerrada musical a càrrec d'en "Bertu"
Dilluns, 28 Novembre 2016 07:48

Xerrada musical a càrrec d'en "Bertu"

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
Xerrada musical a càrrec d'en "Bertu" Foto: Sònia Rodríguez

Aquest dissabte ha tingut lloc a Can Rodríguez - Noni's backstage de Llagostera la xerrada "Música i músics llagosterencs a càrrec de “Bertu" Rodríguez". Unes 25 persones, entre músics, amics i curiosos hi han participat, per escoltar i compartir les anècdotes i vivències d’aquest músic llagosterenc.

En Robert Rodríguez, més conegut com a "Bertu", ha fet un repàs a la seva llarga trajectòria musical, des dels seus inicis a l'escola de Llagostera, passant per diversos mestres del mateix poble i Cassà de la Selva, fins a l'actualitat. Orquestres, cobles i conjunts com La Principal de Llagostera, Amoga, Costa Brava, Francesc Mas, El Caliu, Big Band Girona, Calidae, Hound Dogs, Norbert i Robert i un llarg etcètera, han format i formen part de la vida d'aquest músic i rellotger.

La xerrada ha anat acompanyada d'una petita exposició de fotografies que repassa, gràficament, alguns dels moments de la vida d'en “Bertu”.

L’exposició pot visitar-se al número 22 del carrer Consellers. Amb aquesta xerrada s'obre un cicle de conferències i tallers que s’aniran organitzant periòdicament a "Can Rodríguez" . Per a més informació podeu consultar el web www.nonisbackstage.com


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.