ELPOLLTV

Dim30042024

Back Estàs aquí:Inici Notices A presó dos homes que havien robat amb una arma de foc un estanc i una benzinera a Riudellots i a Llagostera
Divendres, 24 Març 2017 19:43

A presó dos homes que havien robat amb una arma de foc un estanc i una benzinera a Riudellots i a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 37 i 39 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Cassà de la Selva i Llagostera, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació i tinença il·lícita d’armes. El primer robatori s’hauria produït el passat 13 de febrer en una benzinera de Llagostera on, cap a les nou del vespre, dues persones, que portaven un casc posat van intimidar al treballador amb una arma llarga.

Els lladres van fugir amb uns 90 euros i van produir danys materials a la caixa registradora.

El dia 26 del mateix mes de febrer, cap a un quart de dues del migdia, es va produir un altre robatori amb intimidació en un estanc de Riudellots de la Selva en el qual dues persones van intimidar la treballadora amb una escopeta de cacera. D’aquest assalt es van endur un terminal informàtic, una pantalla d’ordinador, una impressora i 1000 euros. Abans de marxar els delinqüents van realitzar un tret d’escopeta al terra, fet que va produir lesions de caràcter lleu a l’empleada de l’establiment, segons han informat els Mossos d’Esquadra.

Amb l’ajuda de diverses imatges i testimonis, els Mossos van identificar el vehicle amb el que els autors haurien fugit després de cometre cada robatori i van identificar un dels possibles autors, un veí de Llagostera.

Els detinguts, que tenen antecedents penals, han ingressat a presó després de passar a disposició judicial.

 


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.