ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Èxit de participació al “Vermut Km.0” d’Esquerra Llagostera
Dilluns, 07 Novembre 2022 16:40

Èxit de participació al “Vermut Km.0” d’Esquerra Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(6 Vots)

La secció local d’Esquerra Llagostera va organitzar aquest diumenge al matí un vermut popular amb el qual es volia posar de relleu els productes de proximitat, així com el comerç local. Un ambient familiar, amb jocs pels més petits i tapes i música en directe pels més grans, va marcar aquesta primera edició del “Vermut Km.0”.

Tots els productes que es van consumir durant l’acte van ser produïts o comprats a Llagostera, concretament amb formatges de Cal Borni, botifarres de la carnisseria J&V Miquel, escalivada de Verdures Miquel Pla, anxoves de la Peixateria Rosa, pa del Forn Sant Antoni i begudes de Can Madí i Can Ramiro.

Eduard Diaz, candidat a l’alcaldia dels republicans, va agrair l’assistència al públic i va afirmar que “en un moment de tanta globalització, els circuits curts de distribució son claus per poder treballar per un món més sostenible”. A més, va recordar que “a Llagostera comptem amb molts productors i amb un comerç local fort que ha sabut adaptar-se als reptes del segle XXI”.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.