ELPOLLTV

Diu28042024

Back Estàs aquí:Inici Notices L’Ajuntament de Llagostera fa una aportació de 3.000 € al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per destinar-lo al Marroc
Dijous, 14 Setembre 2023 12:54

L’Ajuntament de Llagostera fa una aportació de 3.000 € al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per destinar-lo al Marroc

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Es recomana canalitzar l’ajuda al Marroc amb aportacions en organitzacions de confiança

L’Ajuntament de Llagostera ha acordat fer una aportació econòmica de 3.000 € al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per destinar-los a la campanya d’emergència per a la població víctima del terratrèmol al Marroc.

El sisme, de magnitud 6,8 graus, va tenir lloc el passat dissabte 9 de setembre causant la mort de més de 2.900 persones, un balanç de víctimes que desgraciadament ha anat augmentat.

El terratrèmol va sacsejar la històrica ciutat de Marràqueix esfondrant cases i altres edificis de la ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

El Fons Català té una llarga trajectòria de suport al Marroc i l’Ajuntament de Llagostera hi col·labora habitualment destinant recursos a cooperació i solidaritat.

Des de l’Ajuntament de Llagostera es recomana a la ciutadania que vulgui fer aportacions econòmiques ho faci mitjançant organitzacions de confiança i transparents com el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

En aquest sentit el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament ha posat a disposició de la ciutadania el BIZUM: 06974 i el número de compte ES91 0182 6035 4102 0160 8531.

Per a més informació sobre la campanya podeu consultar aquest enllaç.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.