ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El Club Taekwondo Llagostera guanya 6 medalles d’or en el Campionat de Catalunya Infantil
Dilluns, 30 Octubre 2023 17:07

Publicat per
Valorar aquest article
(3 Vots)

Els joves del Club Taekwondo Llagostera van mostrar les seves habilitats en el Campionat de Catalunya Infantil, que va tenir lloc ahir,  al Complex Esportiu La Mar Bella a Barcelona. Es van endur 6 medalles d'ors, 1 de plata i 2 de bronze.

En la categoria femenina, el Club va obtenir els següents resultats. En la categoria A, Abril Cabarrocas, va aconseguir la medalla d’or, i Lucía Castellano va participar en la competició. En la Categoria B1, Ivet Juanola i Nagore Martin es van endur el bronze. En la categoria C2,  Denisa Alexandra, va guanyar l’or. I en la categoria D, Marta Jiménez també va aconseguir la medalla d’or.

I en les diferents categories masculines també compten amb diverses medalles. En la Categoria B1, Soufian Ouitto es va endur el primer lloc fent-se amb l’or i Asier Troy va aconseguir la plata. I en la categoria D, van obtenir l’or tant en Jan Teixidor com en Jan Vilella.

Enhorabona a tots els participants i al club per aquest èxit.