El projecte cooperatiu també aixopluga El Punt Volat, un servei editorial de llibres per encàrrec, que ofereix a tothom (persones individuals, empreses i institucions) la possibilitat d’editar el seu llibre, amb un servei de correcció, maquetació i impressió de qualitat, a més de la difusió a les xarxes socials. Autors com el cantautor Guillem Ramisa, el llagosterenc Enric Ramionet, Roser Rovira, Anna Porquet o Marta Perxachs ja hi han publicat els seus llibres.
El primer de Cap de brot serà una reedició d’Ocells de fang, de Santiago Rusiñol, amb un epíleg de la Margarida Casacuberta, que diu que aquest és “un dels llibres més importants de Rusiñol i, curiosament, fins ara, un dels menys reeditats”. Es podrà trobar a totes les llibreries a partir d’aquest pròxim dilluns 30 de setembre.
El segon llibre que publicaran serà La marca de l’ham, de la Laura G. Ortensi, la poeta que va publicar Matar la mare (22è Premi Joan Duch), llibre que va rebre molt bones crítiques del sector literari i del qual se’n van imprimir fins a tres edicions. Abans d’acabar l’any, ens oferiran La silenciosa tragèdia d’un calent mental qualsevol, de Giordano Andriola, traduït per Josep Domènech Ponsatí. “Una novel·la curta que farà les delícies dels lectors amb ganes de llegir un text alhora lúcid i grotesc”, diuen els editors de Cap de brot.
Finalment, també ens avancen que estan treballant, conjuntament amb l’autor, en una edició revisada d’Ací s’acaba tot, de Josep Piera, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. El llibre sortirà a inicis de 2025.
Per estar al corrent de la seva activitat, podeu seguir-los a Twitter, o a Instagram (El Punt Volat i Cap de brot).
Comentaris